Palvelut

Tarjoamme monipuoliset palvelut juuri sinun hyvinvointiisi!

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

Hieronta

Tarjoamme monipuolisesti hierontapalvelut. Hieronnan tarkoitus on parantaa lihaskudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä lievittää lihaskipuja. Hieronnalla on suuri merkitys vammojen ennaltaehkäisyssä, mahdollisten jo syntyneiden vammojen hoidossa sekä palautumisen tukemisessa.

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnalla voidaan helpottaa pään ja leukojen alueen särkyä. Purentalihasten hieronnalla voi rentouttaa purentalihaksia ja helpottaa kipuja. Kun kireydet saadaan aukeamaan, purentalihaksiin on helpompi löytää pysyvä rentous harjoittelun avulla.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hyödynnetään vesihauteessa lämmitettäviä kiviä yhdessä käsin tehtävän klassisen hieronnan kanssa. Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kivillä hierottaessa ihon toiminta kiihtyy, lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta kiihtyy.

Lymfaterapia

Lymfaterapia on turvotuksen vähentämiseksi kehitetty hoitomuoto, joka tehdään erityisellä tavalla hieroen. Lymfahieronnan tarkoitus on kiihdyttää vamma-alueen imusuonten toimintaa, laukaista, yleensä kivusta johtuvia, imusuonten kramppeja sekä estää verenpurkauksien sidekudostumista. Vammoissa lymfahieronnalla saadaan helpotettua kudokseen kohdistuvaa painetta, jolloin paraneminen nopeutuu.

Personal Trainer -palvelut

Meiltä saat laadukasta ja ammattitaitoista Personal Trainer -palvelua Uudessakaupungissa! Personal Training on henkilökohtaista valmennusta kohti hyvää oloa ja terveellisempiä elämäntapoja. Olemme molemmat koulutettuja Personal Trainereita, joten kauttamme onnistut varmasti tavoitteissasi!

Ryhmäliikunnat yksityisille ja yrityksille

Ryhmäliikunnalla saat uutta potkua treenaamiseen. Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja ryhmäliikkumiseen sekä yksityisille että yrityksille. Kysy lisää vaihtoehdoistamme meiltä!

Valmennus seurajoukkueille

Seuroille pystymme tarjoamaan tarkemmin suunniteltua valmennusta, jossa keskitytään kyseisen lajin ominaisuuksia parantaviin asioihin. Kysy lisää palveluistamme seurajoukkueille!

Hyvinvointitapahtumat

Voimme tarvittaessa myös järjestää hyvinvointitapahtumia, jotka suunnitellaan kohderyhmän ja osallistujien toiveiden mukaan. Onnistunut hyvinvointitapahtuma on rakennettu oikean yleisön ympärille.

Ravintoluennot

Voimme järjestää myös ravintoluentoja, joissa keskustellaan luonnollisesta ruoasta ja sen merkityksestä terveydelle. Ravintoluennot ovat oivallinen tapa inspiroida henkilökuntaa ja vaikuttaa työhyvinvointiin. Luennot voidaan räätälöidä yleisön mukaan, kysy lisää vaihtoehdoistamme!

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnassa voimme keskustella asiakkaan terveydentilasta, mahdollisista terveysongelmista, tämänhetkisestä ruokavaliosta ja omista tavoitteista. Voimme laatia sinulle yksilöllisen ohjelman, jossa saat tarkat ruokavalio-ohjeet ja suosituksia lisäravinteiden käyttöön.

Aktiivilomat

Olemme järjestäneet erittäin suosittuja aktiivilomia. Aktiivilomalla matkaamme porukalla jonnekin lämpimään etelän kohteeseen, jossa järjestämme mukavia, matalan kynnyksen aktiviteetteja loman yhteyteen. Aktiivilomista ja ilmoittautumisista ilmoitamme sosiaalisen median kanavissamme!

Yhteydenotto

Otathan yhteyttä jos jokin oheisista palveluista kiinnostaa!

Personal Trainer Uusikaupunki

Ryhmäliikunnat Uusikaupunki

Hieronta Uusikaupunki

Aktiivilomat